Muizen bestrijden Zutphen

Plaagdier Nederland

Voor het bestrijden van muizen in Zutphen wilt u ervaren bestrijders inschakelen, die snel en vakkundig te werk kunnen gaan. Immers wilt u de overlast snel verhelpen en zoveel mogelijk voorkomen in de toekomst. U kunt zelf proberen om de plaagdieren te verjagen, maar meestal lost dit de oorzaak van het probleem niet op en blijft u op langere termijn last ervaren van ongedierte. Onze experts weten alles van knaagdieren en kunnen uw woning snel en veilig muisvrij maken. We hebben oplossingen voor alle soorten ongedierte in uw huis, kantoor of bedrijfspand. Niet alleen in Zutphen, maar ook in Gelderland, Overijssel en Amsterdam is Plaagdier Nederland actief met het het bestrijden van muizen.

Last van ratten of muizen?

Ratten en muizen worden wel eens door elkaar gehaald of over één kam geschoren. Het zijn inderdaad allebei knaagdieren, maar ratten zijn groter en zwaarder dan de vaak slanke en kleine muizen. Aan de grootte ziet u vaak of u te maken hebt met ratten of muizen. Muizen zijn ook een stuk schuwer dan ratten, die over het algemeen redelijk brutaal zijn. Of u nu te maken hebt met muizen of ratten, de professionals van Plaagdier Nederland schieten u te hulp. Alle soorten ongedierte kunnen door ons worden bestreden; we maken graag een einde aan hun plaag. Een knaagdiervrije woning is immers noodzakelijk voor een gezonde leefomgeving.

Last Van Plaagdieren?

Heeft u last van ongedierte in of om het huis of in uw werkomgeving zoals horeca of bedrijfspand?

Muizen bestrijden Zutphen

Hoe kunt u knaagdieren verjagen?

Knaagdieren kunnen niet overleven zonder voedsel, water en onderdak. Ons team komt bij u langs op locatie om het aangetaste gebied te ontdekken. Op basis van deze analyse zal een advies worden gegeven om de overlast te verhelpen en de plaagdieren geen kans te geven. U kunt muizen bestrijden in Zutphen door onder andere:

  • Verschillende gaten, scheuren en kieren met gips, cement, staalwol en breeuwen af te dichten;
  • Vallen te gebruiken. Al pak je het probleem dan niet bij de bron aan;
  • Het gebruik van giftig lokaas en vergif in de vorm van voedsel;
  • Het verwijderen van puin, takken en afvalmateriaal;
  • Warmtebehandeling voor het vernietigen van muizenplagen.

Veilig muizen bestrijden in Zutphen!

Tijdens het bestrijden van muizen doet Plaagdier Nederland geen concessies aan uw gezondheid. We gaan zorgvuldig om met vallen, brandbehandeling, en giftig lokaas. Wij ruimen de restanten altijd op, zodat u binnen en buiten uw woning geen overlast ervaart. Onze muizenbestrijders zijn uitgerust met een beschermend uniform, een helm, handschoenen, veiligheidsbril en laarzen. Zo zorgen we voor het veilig bestrijden van muizen in Zutphen en omgeving. Muizen in uw woning of bedrijfspand vandaag nog verjagen? Neem direct contact met ons op!

Muizen bestrijden Zutphen