Muizen Bestrijden? Snel Van Uw Probleem Af!

Muizenoverlast is een veelvoorkomend probleem dat niet alleen vervelend is, maar ook gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Wachten totdat de muizen vanzelf verdwijnen is geen goede optie, want voor u het weet heeft u een ware muizenplaag. Laat het bestrijden van muizen over aan een professionele muizenbestrijder. Zo ben je er zeker van dat je snel verlost bent van dit knaagdier. Klik op het telefoonnummer hieronder en krijg snel hulp van een muizenbestrijding professional.

Big Circle.png
Image (2) Min (1)

Plaagdier Nederland - De beste muizenbestrijders

Voor het bestrijden van muizen wilt u ervaren bestrijders inschakelen, die snel en vakkundig te werk kunnen gaan. Immers wilt u de overlast snel verhelpen en zoveel mogelijk voorkomen in de toekomst. U kunt zelf proberen om de plaagdieren te verjagen, maar meestal lost dit de oorzaak van het probleem niet op en blijft u op langere termijn last ervaren van ongedierte. Onze experts weten alles van knaagdieren en kunnen uw woning snel en veilig muisvrij maken. We hebben oplossingen voor alle soorten ongedierte in uw huis, kantoor of bedrijfspand. Niet alleen in Zutphen, maar ook in Gelderland, Overijssel en Amsterdam is Plaagdier Nederland actief met het het bestrijden van muizen.

Last van muizen?

Ratten en muizen worden wel eens door elkaar gehaald of over één kam geschoren. Het zijn inderdaad allebei knaagdieren, maar ratten zijn groter en zwaarder dan de vaak slanke en kleine muizen. Aan de grootte ziet u vaak of u te maken hebt met ratten of muizen. Muizen zijn ook een stuk schuwer dan ratten, die over het algemeen redelijk brutaal zijn. Of u nu te maken hebt met muizen of ratten, de professionals van Plaagdier Nederland schieten u te hulp. Alle soorten ongedierte kunnen door ons worden bestreden; we maken graag een einde aan hun plaag. Een knaagdiervrije woning is immers noodzakelijk voor een gezonde leefomgeving.

Direct verlost worden van uw muizenprobleem?

Heeft u last van muizen in of om het huis of in uw werkomgeving zoals horeca of bedrijfspand?

Image (2) Min

Hoe kunt u knaagdieren verjagen?

Knaagdieren kunnen niet overleven zonder voedsel, water en onderdak. Ons team komt bij u langs op locatie om het aangetaste gebied te ontdekken. Op basis van deze analyse zal een advies worden gegeven om de overlast te verhelpen en de plaagdieren geen kans te geven. U kunt muizen bestrijden in door onder andere:

  • Verschillende gaten, scheuren en kieren met gips, cement, staalwol en breeuwen af te dichten;
  • Vallen te gebruiken. Al pak je het probleem dan niet bij de bron aan;
  • Het gebruik van giftig lokaas en vergif in de vorm van voedsel;
  • Het verwijderen van puin, takken en afvalmateriaal;
  • Warmtebehandeling voor het vernietigen van muizenplagen.

Veilig & Snel muizen bestrijden!

Tijdens het bestrijden van muizen doet Plaagdier Nederland geen concessies aan uw gezondheid. We gaan zorgvuldig om met vallen, brandbehandeling, en giftig lokaas. Wij ruimen de restanten altijd op, zodat u binnen en buiten uw woning geen overlast ervaart. Onze muizenbestrijders zijn uitgerust met een beschermend uniform, een helm, handschoenen, veiligheidsbril en laarzen. Zo zorgen we voor het veilig bestrijden van muizen. Muizen in uw woning of bedrijfspand vandaag nog verjagen? Neem direct contact met ons op!

Muizen bestrijden Zutphen

Contact

Plaagdier Nederland is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Buiten deze werktijden kunt u ons altijd bereiken via email: info@plaagdiernederland.nl

Wij reageren doorgaans dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 24 uur na uw bericht.

Looiersstraat 10, 7201 MA Zutphen