Ongediertebestrijding kosten Deventer

Plaagdier Nederland

Benieuwd naar de kosten van ongediertebestrijding in Deventer? Op deze pagina nemen wij u mee in onze werkwijze en krijgt u een duidelijk en transparant overzicht van de kosten van een ervaren ongediertebestrijder. Plaagdier Nederland beschikt over een team van professionele ongedierte bestrijders die verstand hebben van alle soorten plaagdieren. Onze op maat gemaakte behandelingen zijn gericht op het bestrijden van elk type ongedierte, van knaagdier tot insect. Voor een huis, kantoor of bedrijfspand zonder plaagdieren is Plaagdier Nederland dé oplossing. Wij geven graag uw comfortabele leefomgeving terug.

Waarom kiest u voor Plaagdier Nederland in Deventer?

 • Vakkundig advies;
 • Snelle en veilige uitvoering;
 • Duidelijke afspraken: u weet waar u aan toe bent;
 • Persoonlijk, direct contact;
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding.

Last Van Plaagdieren?

Heeft u last van ongedierte in of om het huis of in uw werkomgeving zoals horeca of bedrijfspand?

Ongediertebestrijding kosten

De gemiddelde kosten van onze ongediertebestrijding liggen rond de €90 per uur. De kosten worden berekend op basis van arbeid, materiaal, inspectie, voorrijkosten, soort ongedierte en hoe groot het probleem is dat opgelost moet worden. U kunt gemiddeld rekenen op de volgende kosten voor het bestrijden van verschillende soorten plaagdieren:

 • Boktor of houtworm: 260 – 360 per verdieping
 • Bedwantsen: 310 – 420 per verdieping
 • Wespen: 50 – 70
 • Mollen: 80 – 100 per gazon
 • Ratten of muizen: 65 – 95 per nest
 • Mieren of insecten: 85 – 150
 • Kakkerlakken: 75 – 100 per nest

Waarom werken met Plaagdier Nederland?

Plaagdier Nederland is een betrouwbaar en efficiënt antwoord voor de bestrijding van ongedierte. Wij analyseren eerst de situatie in uw pand en voeren vervolgens de bestrijding uit met behulp van bestrijdingsmiddelen, chemische sprays, vallen, fumigatie of een verwarmingsbehandeling. Uw veiligheid is voor ons van het grootste belang. Daarom gaan wij zorgvuldig om met de bestrijdingsmiddelen tijdens de ongediertebestrijding. Bovendien voeren wij de restanten altijd af en vertrekken we pas als uw woning weer schoon is. Onze ongedierte bestrijders zijn uitgerust met een uniform, helm, handschoenen, veiligheidsbril en laarzen voor optimale bescherming.

Kies voor veiligheid en vakkundigheid en neem vandaag nog contact op om ongedierte in Deventer te bestrijden! Ook als u meer wilt weten over onze diensten of kosten, kunt u gerust contact opnemen.

Veilig ongedierte bestrijden

Veiligheid staat bij Plaagdier Nederland hoog in het vaandel. De chemicaliën en bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn weliswaar giftig voor de gezondheid; maar wij voeren de restanten altijd af en reinigen de aangetaste ruimte. Dit betekent dat wij er bij vertrek voor zorgen dat uw binnen- en buitenruimte schoon achterlaten. Bovendien geven we prioriteit aan de veiligheid van onze medewerkers. Zij zijn immers volledig uitgerust met beschermende kledij, gezichtsmaskers en handschoenen, waar nodig. Het bestrijden van ongedierte in Zutphen veilig laten uitvoeren? Neem direct contact op met Plaagdier Nederland!

Ongediertebestrijding kosten Deventer