Ongediertebestrijding kosten Zutphen

Plaagdier Nederland

Benieuwd naar de kosten van ongediertebestrijding in Zutphen? Plaagdier Nederland is uw deskundige ongediertebestrijder, die transparant is over de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan! Onze goede prijzen betekenen niet dat wij concessies doen aan de kwaliteit van het werk, want klanttevredenheid blijft een topprioriteit. Wij hebben oplossingen op maat voor de bestrijding van elk type ongedierte, van knaagdieren tot insecten. U wilt een ongediertevrij huis, kantoor of bedrijf en een comfortabele omgeving om in te wonen en te werken. Neem daarom vandaag nog contact op met Plaagdier Nederland!

Hoeveel kost ongediertebestrijding in Zutphen?

De gemiddelde kosten van onze ongediertebestrijding liggen rond de €90 per uur. De kosten zijn afhankelijk van het soort ongedierte en hoe groot het probleem is. Onderstaande schattingen tonen de gemiddelde kosten van ongediertebestrijding voor verschillende soorten ongedierte. De kosten zijn inclusief verschillende factoren zoals arbeid, materiaal, inspectie en voorrijkosten.

 • Kakkerlakken: 75 – 100 per nest
 • Ratten of muizen: 65 – 95 per nest
 • Wespen: 50 – 70
 • Boktor of houtworm: 260 – 360 per verdieping
 • Bedwantsen: 310 – 420 per verdieping
 • Mollen: 80 – 100 per gazon
 • Mieren of insecten: 85 – 150

Last Van Plaagdieren?

Heeft u last van ongedierte in of om het huis of in uw werkomgeving zoals horeca of bedrijfspand?

Ongediertebestrijding Gelderland, Overijssel en Amsterdam

Plaagdier Nederland is uw professionele ongediertebestrijder in Zutphen en omgeving, die voor elk type ongedierte een effectieve oplossing heeft. Na een afspraak komt ons team bij u op locatie. Wij analyseren de situatie en voeren de bestrijding uit met bestrijdingsmiddelen, chemische sprays, vallen, fumigatie of verwarming. Belangrijk is dat wij alle veiligheidsnormen in acht nemen bij de bestrijding van ongedierte in uw woning. Plaagdier Nederland helpt u niet alleen in Zutphen, maar is ook actief in omgeving Gelderland, het onderste deel van Overijssel en Amsterdam. Twijfelt u of wij werkzaam zijn in uw woongebied? Neem gerust contact met ons op.

Waarom werken met Plaagdier Nederland?

 • Professionele en veilige uitvoering;
 • Duidelijke afspraken: u weet waar u aan toe bent;
 • Persoonlijk, direct contact;
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • Uw problemen ontzettend snel verholpen!

 

Last van vervelend ongedierte? Schakel direct een ervaren bestrijder in en voorkom overlast van plaagdieren in de toekomst!

Veilig ongedierte bestrijden

Veiligheid staat bij Plaagdier Nederland hoog in het vaandel. De chemicaliën en bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn weliswaar giftig voor de gezondheid; maar wij voeren de restanten altijd af en reinigen de aangetaste ruimte. Dit betekent dat wij er bij vertrek voor zorgen dat uw binnen- en buitenruimte schoon achterlaten. Bovendien geven we prioriteit aan de veiligheid van onze medewerkers. Zij zijn immers volledig uitgerust met beschermende kledij, gezichtsmaskers en handschoenen, waar nodig. Het bestrijden van ongedierte in Zutphen veilig laten uitvoeren? Neem direct contact op met Plaagdier Nederland!

Ongediertebestrijding kosten Zutphen